Lad u-landene få den fordel der er ved grøn energi

Hele vores verden er opbygget omkring penge. Det er der på ingen måde nogen tvivl om. Det er fakta og alle er klar over det. Dette er på ingen måde en negativ ting, på trods af at det hurtigt kan komme til at lyde sådan, men det er i virkeligheden også pengene, der gør at vi bliver drevet frem i denne verden, og det kan i mange tilfælde være materielle goder, der får os til at gøre ting. Det er altså også derfor at økonomi er en af de allervigtigste emner, når man diskuterer omsætningen til grøn energi. Mange vil sige, at det er svært at tjene penge på, og at det derudover kræver alt for meget tid og alt for mange ressourcer i forhold til, hvad man eller ville få ud af fossile brændstoffer for eksempel. Det er altså et kæmpe problem, at det grønne marked skal konkurrerer mod alle de almindelige forretninger, da det uden tvivl koster flere ressourcer. Der er på samme tid ingen tvivl om, at hvis man derimod omsatte hele markedet til et grønt marked, så ville der ikke være et problem, for da ville de grønne firmaer være nødt til at konkurrerer mod hinanden, hvilket på mange måder vil give en mere fair kamp. For man kan i virkeligheden sammenligne denne konkurrence mellem grønne marked og det reelle marked med kampen mod et kæmpe hold med veltrænede fodboldspillere, der er dommens favoritter uden overhoved at røre en finger, og deres kamp mod et lille hold spinkle fyrer, der måske i virkeligheden i langt højere grad foretrækker at læse bøger og spille computer. Man ser også tydeligt dette vigtigt økonomiske aspekt i grøn energi, når der er enorme arrangementer, såsom klimatopmødet i Paris. Det er tydeligt at se, hvordan stafetten blot bliver givet videre, så man selv kan tjene mest muligt.

Der er bunker af penge i grøn energi

Men dette kan faktisk virke lidt fjollet. For selvom mange afrikanske lande påstår, at de aldrig vil ende i den samme velstand, som de vestlige lande, hvis ikke de får lov til at få denne industrialisering. Dette virker dog helt fjollet, da der i den nærmest fremtid vil være langt flere penge i grøn energi end i noget andet. Derfor burde de afrikanske lande netop udnytte dette, og dermed gøre grøn energi til deres bedst sælgende produkt. De kan simpelthen springe flere step over, og dermed fungerer som den lille bror, der har lært af sine stor søskendes fejl.

Det er vigtigt at udvikle grøn energi

For der er altså super god grund til, at man skal sætte sin lid og arbejdskraft til denne form for energi. De fleste har i skolen haft muligheden for at undersøge den bagvedliggende teori, og desuden udarbejdet gode ideer til, hvad man kan gøre. Det handler i virkeligheden allermest om, at overkomme denne negative snak mange forbinder med at tjene penge på grøn energi. Man skal fokuserer på fremtiden frem for fortiden.

Skriv en kommentar