Guide til billig wellness for par

Vil du gerne invitere din partner på wellness, så har vi lavet denne guide til hvor du kan finde billig wellness. Wellness er perfekt til par da man kan bruge tid sammen, man kan slappe og opleve lidt nyt sammen. Wellness oplevelser forventes at blive en af de helt store julegavehit i år, har du endnu ikke fundet julegaven til din partner, så se flere gaveideer til ham og gaveideer til hende.

Billig og afslappende Wellness-ferie i Kolobrzeg

Tag til Polens nordkyst og få dig en dejlig afslappende ferie, hvor du sætter pligterne lidt på standby, og hvor tiden står stille for en stund.

På Polens nordkyst finder du Kolobrzeg, som er en hyggelig strandby med masser af liv og charme. Tag hertil og få en lækker og luksuriøs wellness-behandling uden at skulle blive nødt til at bruge alverdens penge på de mange fristelser.  

Et hav af muligheder

Kolobrzeg er byen, der er berømt for dens tonsvis af hoteller og resorter, hvor du kan få endeløse lækre behandlinger til din krop. Lige meget om du har prøvet wellness eller ej, så vil du ikke blive skuffet over resorterne i Kolobrzeg. Der befinder sig så mange af dem i byen, at konkurrencen er kæmpe stor og kvaliteten er derfor helt i top. Er du dog en person, der er lidt wellness-afhængig, og har du derfor prøvet wellness masser af gange før? Går du af den grund rundt med helt specifikke forventninger og krav til dit ophold? Så kan Hotel New Skanpol helt klart anbefales, da hotellet tilbyder mere end 100 forskellige lækre behandlinger til dig. Glem alt stress og jag derhjemme – du er på ferie og afslapning er i højsædet. Du kan bekymre dig om rengøring, arbejde og børn engang, når du beslutter dig for at komme hjem igen!

Nogle populære behandlinger, som Hotel New Skanpol tilbyder, er fx peeling eller en ordentlig omgang kropsmassage med masser af lækker, varm og ikke mindst velduftende olie. Det bliver fortalt af spastederne og deres personale, at det skulle slanke og få ens hud til at se yngre ud. Det er bare at komme afsted!

Hvis du er en fast wellness kunde, så ved du også, at det ikke kan betale sig at være flov over sin krop, når man får sin behandling. Alle mennesker får gennemført den samme behandling af det flinke og dygtige personale på de mange forskellige resorter, lige meget hvordan ens krop er formet og skabt.

Shop amok

Noget helt andet, der også taler for, at det er Kolobrzeg, du skal vælge, når du føler for en luksuriøs spabehandling, er priserne på alt andet dernede. Du kan med god samvittighed tage ud og spise lækker aftensmad hver aften og forkæle ganen lidt også. Hvis du er til fest og farver er der mulighed for at gå i byen eller på bar og købe drinks og øl til enormt billige penge også. Er du på en pigetur med veninderne, eller har du bare lyst til at forkæle dig selv eller din partner med lidt nyt, eller meget nyt, så er der naturligvis også masser af shoppemuligheder i Kolobrzeg. Mulighederne i Kolobrzeg er billige og endeløse, så det er bare at få pakket kufferten og komme afsted, du vil helst sikkert ikke fortryde dit besøg.

Tags :
Kategorier : Oplevelser

Skriv en kommentar