Få en hækkeklipper til forårets strabadser

Det er nærmest ikke til at komme ned med hænderne igen, når man først indser at foråret er på vej. Man har ikke ventet på andet siden vinteren begyndte tilbage i september. Den erkendelse, at man endnu engang har klaret sig igennem vinteren mulm og mørke uden de store skader. Det nemlig sagtens være en udfordring at klare sig igennem årets koldeste og mørkeste tid. Til tider kan det eneste, der rent faktisk holder dig vågen, være tanken om, at sommeren endnu engang vil melde sin ankomst, når der er gået tilpas lang tid. Det er på mange måder som om, at vi bliver straffet hele vinteren igennem, for virkelig at sætte pris på den belønning vi får, når vi har bevist, at vi er stærke nok til at klare os igennem vinteren. Grunden til, at vinteren kan virke hård, er faktisk helt naturlig. Der er jo en åbenlys grund til at mange dyr går i hi. Derudover er det tydeligvis meningen, at mennesket skal sove om natten, når det er mørkt, og får derfor at passe klodens cyklus, så burde man i virkeligheden også sove mere om vinteren. Men desværre passer dette mønster ikke spor godt til den hverdag, som det moderne menneske har. For her er det ikke tid til, at man tager en 4 måneders pause fra sit liv, for at sove vinteren væk. Alle kender til følelsen af at vågne en kold mandag morgen i midten af februar, hvor det stadig er bælgragende mørkt udenfor, og temperaturen er så kold, at ikke engang den tykkeste vinter jakke, kan holde dig varm. Det er ubehageligt, og det er en skam, at så stor en del af tiden føles ubehagelig, men på den anden side, er det også en måde, hvor på man kommer til at nyde sommeren ekstra meget. Der er derfor en masse ting, der ofte skal forberedes til sommeren, her i blandt intens træning og have arbejde med hækkeklipper og græsslåmaskine.

Gå sommeren i møde med hækkeklipper

Der er en masse ritualer, der viser, at man er i gang med at gøre sig klar til sommeren. Dette er ved for eksempel at lave den store forårsrengøring, hvor alt det skidt, der har samlet sig i løbet af vinteren bliver smidt ud, og man på den måde for den første følelse af det friske pust, der følger med sommer og forår. Derefter begynder man så rengøringen af sin egen krop, i form af intens slankekur og træning, for også at blive klar til sommeren. Dog er den mest almindelige måde, hvor på man forbereder sig til sommeren, at man begynder at lave en masse havearbejde.

Få en ordentlig hækkeklipper for sjovt arbejde

I begyndelsen vil dette, ellers hårde arbejde, virke sjovt og rart, for det netop er et tegn på at sommeren er på vej, men når man har været i haven i 3 dage i træk, kan arbejdet med en hækkeklipper godt forekomme en smule tarvelig. Derfor skal man skaffe sig gode redskaber for sjovere arbejde.

Tags : ,
Kategorier : Haven

Skriv en kommentar