Billige flybilletter til fantastiske destinationer

Priserne på flybilletter er mere end nogensinde før faldet i pris. I takt med at lavprisselskaber er blevet mere populære er konkurrencen imellem dem steget, og foruden at konkurrere på priserne alene er nye destinationer, der førhen var forbeholdt de store, etablerede selskaber nu også blevet en del af lavprisselskabernes udvalg. Dertil kommer, at de mere eksotiske destinationer har fået sat prisenerne så lavt, at man ikke nødvendigvis sprænger rejsebudgettet ved at tage af sted en uge. Hvis du går og planlægger dette års destination i sommerferien nu, så kan du med fordel undersøge og lade dig inspirere af nogle af de mere populære, men stadig eksotiske feriedestinationer. Uanset om du er til den klassiske chartertur, eller måske mere er på udkig efter vandreture, kulturelle indslag eller noget helt tredje, så er kan du være sikker på at finde en destination, der passer til lige dine præferencer.

Vandreture eller charterferie

Man behøver ikke bevæge sig uden for Europa for at få smagen af en ny kultur blandet med utrolig natur. Slovakiet har nemlig begge dele i rigelige mængder. Hvor det østeuropæiske land forhen var kendt for billige skiture og herreture eller polterabender, så er tendensen nu ved at vende sig 180 grader. Landet er propfyldt med små, hyggelige middelalderlandsbyer, der med sin gammeldags arkitektur og traditioner oser af charme. Hovedstaden Bratislava er også en rejse værd i sig selv. Her mødes nyt og gammelt, tradition og modernitet i en dynamisk forening. Derudover findes der også nogle af de mest forrygende naturparker i landet, så hvis man  er til vandreture i storslået natur, så er Slovakiet den perfekte destination, især fordi priserne på flybilletter dertil er ganske lave. En hel anden destination er Sri Lanka, der efter adskillige år med forskellige problemer er kommet på rette fode igen, og har åbnet tidligere utilgængelige steder op for turisme. Med mulighed for at opleve en tusindårig kultur, tage på safari eller bare dase på en af de mange kridhvide strande, er landet en yndet destination. Selvom det ikke er helt billige flybilletter man finder til Sri Lanka, så er priserne alligevel langt mere attraktive end for bare et par år siden.

Et klima for enhver smag

Hvis man er til mere end bare svømmepøl og solbadning, så er Sydkorea den perfekte destination. Landet er nemlig stadig forholdsvis ukendt for turister, og er derfor ikke alt for overrendt. Sydkorea er på mange måder et kontrasternes land, hvor man både ser Asiens gamle traditioner sammen med moderne teknologi i et skønt samspil. Hvis man er til golf, vandreture eller sågar fisketure, så er Sydkorea en glimrende feriedestination. Søger man derimod til det sydamerikanske kontinent, så er Chile i sandhed også en uopdaget perle. Modsat lande som Brasilien og Peru er turismen endnu ikke oplevet samme fremgang. Til gengæld er landet garant for næsten alle tænkelige klimaer, på grund af landets længde på 4300 km. Fra ørkener til gletsjere, vulkaner, øer og floder, så er Chile et af de mest naturligt mangfoldige lande.

Tags : ,
Kategorier : Rejse

Skriv en kommentar